Beauty Business day

Laver du behandlinger og vil have mere ud af din forretning?

Vil du lære at planlægge dit år, så du har flere kunder og sælger mere?

Eller vil du være eftertragtet nok til at turde at sætte dine priser lidt op?

Denne dag er til dig der vil optimere din forretning, uanset om du laver behandlinger derhjemme på hobbyplan, eller driver din egen salon. 

Hele dagen er sammensat ud fra de forskellige vigtige vinkler, når man driver en beauty business.

Som selvstændig beauty behandler, vil du opleve at mange ting i din forretning går i ring. Denne ring kan du med fordel planlægge din markedsføring ud fra. Det betyder at du hvert år vil have travlt op til højtiderne, folk skal være klar til deres ferier, konfirmanderne skal ligne små prinsesser, og for at få fyldt din tid helt ud, så er du nødt til at planlægge forud.

Så du faktisk har gjort hvad der skal til for at få kunderne gjort opmærksomme på dig, få hevet dem fra de sociale medier ind på dit nyhedsbrev, fra dit nyhedsbrev ned til en behandling, og fra den behandling, sælge dem nogle produkter som de kan bruge derhjemme indtil de kommer næste gang, eller bare til de løber tør for produkt og skal købe mere.

Hvert område bliver undervist af en der er ekspert indenfor sit felt, og holder oplæg i en time og der vil være korte pauser mellem hver oplæg, ligeledes en stor frokost pause, så der er tid til at opleve messen efter du har fået en stor solid frokost. og ligeledes vil der være en eftermiddags snack, til at holde energien oppe.

  1. Valg af kundetyper – kommuniker rent til dem du helst vil have som kunder, og tiltræk flere af dem.
  2. Mer salg – lær at sælge flere produkter. Ved at sælge produkter, kan du optimere din omsætning, så du kan leve af din forretning
  3. Bliv gode venner med Google, ved brug af Google my business. Sæt nålen på din forretning i Google maps, og lær at optimere hvad de
  4. Sociale medier og hvad du kan bruge dem til
  5. Facebook annoncering
  6. Instagram
  7. Email markedsføring
1. Emotionelle Kundetyper

Først skal vi vælge hvilken type mennesker vi helst vil lave behandlinger på, eller sælge til, og hvordan du skriver, så du tiltrækker kunderne, i stedet for at skulle jage dem.

2. Mer salg

Så skal vi fokusere på at lave mer salg til vores kunder så vi kan optimere vores omsætning. Vi skal lære at gå fra en følelse af at pådutte vores kunder salgsvarer, til at vide at de produkter vi sælger dem, rent faktisk er nogle lækre produkter, som hjælper dem, og at vi rent faktisk både gør kunden en bjørnetjeneste ved at undlade at hjælpe dem, samt frarøver vi os selv den del af vores omsætning der gør at vi begynder at kunne leve godt at vores forretning

3. Google My Business

Det første skridt på vejen til at blive fundet på google, når folk søger efter behandlinger, er at være gode venner med google. En let genvej til at være venner med google er at udfylde dine informationer på Google My Business. Her bliver du guidet igennem hvad du kan bruge Google my Business til, og hvorfor den er så vigtig at have styr på.

4. Sociale medier

Her kigger vi på hvordan du holder fast i dine følgere på de sociale medier, og hvordan du får mest ud af de sociale medier

5. Facebook annoncering

Så snævrer vi det lidt ind og kigger på hvordan du gennem facebook laver annoncer og hvordan du får mest ud af dem.

6. Instagram

Danmarks ukronede konge til Instagram kommer og underviser i tips og tricks til at bruge Instagram og få mest ud af det.

7. Email markedsføring

Til sidst slutter vi af med at tale om email markedsføring og at få kunderne til at åbne vores mails og skrive så de rent faktisk køber.

 

Da undervisningen foregår samtidig med Beauty messen, så er der en forlænget frokost pause med lækker buffet og tid til at kigge på messen.

Med i prisen er der en goodiebag, adgang til beauty messen og en lækker stor buffet, samt eftermiddags snack.

Mere info om de forskellige undervisere – følger

Ingen skjulte priser Prisen for hele dagen er sat til 2400 kr.
Super Early Bird 999 inden 30 marts – med mulighed for op til 6 afdrag
Early Bird priser 1497 kr til og med 30 juni – med mulighed for op til 6 afdrag.
1 juli – 31 august 1997 kr – med op til 3 afdrag
1 september til afholdelse – 2400 kr, kun mulighed for 1 betaling