Beauty Messe – for udstillere

Skal dine produkter eller din undervisning fremvises til både nybegyndere og erfarne i beauty branchen? eller måske endda bare til helt almindelige kunder? Så har du her en fantastisk mulighed for at fremhæve din virksomhed så flere ser lige netop dig.

Messen er lidt dyrere end de typiske messer, fordi der er lavet en masse tiltag for at gøre det lettere for at kunne spotte de relevante kunder hurtigt, samt at lette salgsprocessen.

Kopi af Unavngivet(6)

Fordelene ved stand på Beauty Days 2021

Følgende tekst er fra planen for 2020, så der kan forekomme ændringer. Fx regnes der med at være messe både lørdag og søndag i 2021

 • Du får en stand inkl strøm, så du kan tilpasse din stand, til dit behov. Du kan få stande fra 3×1,5 meter og op til så stor som du ønsker.
 • Beautydays har slået sig sammen med Goodiepack, som hjælper med at fremhæve de forskellige standes arrangementer, som fremvisninger, konkurrencer og lign, samt masser af praktisk information. Læs mere om goodiepack her
 • Alle gæster bliver udstyret med et navneskilt, hvor du med øjet kan se deres navn og om de er uddannet og i hvad, samt vil der være en stregkode.
 • Navneskiltet er en del af en app fra Sort Kaffe, der både kan bruges til at scanne gæstens stregkode, så det letter ekspeditionstid, hvis du laver et køb med dem, så kan du let få adgang til deres informationer, i stedet for at bruge tid på at skrive alt ned. Læs mere om Systemet her
 • Derudover er der et samarbejde med LED-Poster som leverer 3 LED skærme, så gæsterne der står i gangen kan se hvad der sker på hvilke stande. Læs mere om LEDposter her
 • Det afholdes på Hotel Park Inn ved 5øren station, så det er let for gæsterne at komme frem til.
 • Åbningstiden for gæster er søndag den 4 oktober kl 09-17
 • Ønsker du at holde konkurrence hvor du trækker vinderen på standen, fremvisning af produkter eller tekniker eller anden aktivitet på din stand, så har du mulighed for at kordinere dette så gæsterne både ser det i deres Goodiepack app, samt vises på LED skærme på selve messen.
 • Fremhævning af dit produkt og/eller undervisning på en dag med det rette puplikum. Der forventes op mod 500 gæster på messen.
 • Gæsterne betaler 50 kr for at komme ind på messen i forudbestilling, på dagen koster det 75 kr. Som standeejer, har du mulighed for at dele billetter ud a 20 kr.
 • Der er op til 150 deltagere til Beauty Business Day, som inkluderer adgang til messen samt en Goodiebag, disse gæster vil primært deltage i messen i deres frokost pause.
  Du har mulighed for at få noget af dit markedsføringsmateriale eller en prøve på nogle produkter i den lækre goodiebag

Stande info

Der er plads til ca 25 stande, i forskellige størrelser, priser kommer senere.

Messen afholdes af Nadja Friis, indehaver af Miss Friss salon og Miss Friss Academy, hvorunder hun har udgivet boget Negle for begyndere og online negle- og forretningsundervisning