Beauty Messe – for udstillere

Skal dine produkter eller din undervisning fremvises til både nybegyndere og erfarne i beauty branchen? Så har du her en fantastisk mulighed for at fremhæve din virksomhed så flere ser lige netop dig.

Messen er lidt dyrere end de typiske messer. Det er den udelukkende fordi der ikke er et større frivilligt team bag messen, det er en privat messe, hvor der ikke er en forening der støtter økonomisk, samt fordi der er lavet en masse tiltag for at gøre det lettere for at kunne spotte de relevante kunder hurtigt, samt at lette salgsprocessen.

Fordelene ved stand på Beauty Days 2020

 • Du får en helt tom stand inkl strøm, så der er størst mulighed for at tilpasse din stand, til dit behov.
 • Selve messen slår sig sammen med Goodiepack, som hjælper med at fremhæve de forskellige standes arrangementer, som fremvisninger, konkurrencer og lign, samt masser af praktisk information. Læs mere om goodiepack her
 • Alle gæster bliver udstyret med et navneskilt, hvor du med øjet kan se deres navn og om de er uddannet og i hvad, samt vil der være en stregkode.
 • Navneskiltet er en del af en app fra Sort Kaffe, der både kan bruges til at scanne gæstens stregkode, så det letter ekspeditionstid, hvis du laver et køb med dem, så kan du let få adgang til deres informationer, i stedet for at bruge tid på at skrive alt ned. Læs mere om Systemet her
 • Derudover er der et samarbejde med LED-Poster som leverer 3 LED skærme, så gæsterne der står i gangen kan se hvad der sker på hvilke stande. Læs mere om LEDposter her
 • Det afholdes på Hotel Park Inn ved 5øren station, så det er let for gæsterne at komme frem til.
 • Åbningstiden for gæster er søndag den 4 oktober kl 09-17
 • Ønsker du at holde konkurrence hvor du trækker vinderen på standen, fremvisning af produkter eller tekniker eller anden aktivitet på din stand, så har du mulighed for at kordinere dette så gæsterne både ser det i deres Goodiepack app, samt vises på LED skærme på selve messen.
 • Fremhævning af dit produkt og/eller undervisning på en dag med det rette puplikum. Der forventes op mod 500 gæster på messen.
 • Gæsterne betaler 50 kr for at komme ind på messen i forudbestilling, på dagen koster det 75 kr. Som standeejer, har du mulighed for at dele billetter ud a 20 kr.
 • Der er op til 150 deltagere til Beauty Business Day, som inkluderer adgang til messen samt en Goodiebag, disse gæster vil primært deltage i messen i deres frokost pause.
  Du har mulighed for at få noget af dit markedsføringsmateriale eller en prøve på nogle produkter i den lækre goodiebag

Tilmeldingsfrit 30 juni, da pladsen på hotellet kan tilpasses til 1 juli.

Stande info

Der er plads til ca 25 stande.

Hver kvm koster 1075 kr.
Booker og betaler du din stand senest 31. marts, så sparer du 250 kr pr kvm.

Størrelselserne på standene varierer, og kan tilpasses dit behov.

En standard stand langs væggen har størrelsen 3×1,5 meter
Pris 4837 kr inkl moms.

Midt på gulvet er standene 2,75 x 2,5 meter
Pris 7389 kr inkl moms.

Enderne i gangen 1,5 x 5 meter
Pris 8061 kr inkl moms.

samt er der nogle hjørnepladser, samt kan der være forskel i hvad man ønsker.